Harvennushakkuita tehdään ympäri vuoden turve- ja kangasmailla

Nykyaikaisella konekalustolla, osaamisella ja huolellisella suunnittelulla harvennushakkuiden laadukas toteuttaminen ympärivuotisesti on mahdollista. Ajourien riittävä havutus, ammattitaitoiset kuljettajat ja oikein varusteltu konekalusto mahdollistavat perinteisten talvikohteiden harvennukset myös sulanmaan aikana. Mahdollisimman tasaisesta ympärivuotisesta korjuusta hyötyvät niin metsänomistaja, kuin puuta käyttävä teollisuus. Sulanmaan ajan korjuumääriä kasvattamalla minimoidaan harvennusrästit, pidetään metsät hyvässä kasvussa ja turvataan samalla teollisuuden puuhuoltoa. Kasvupotentiaalia sulanmaan aikaisissa korjuumahdollisuuksissa on paljon, lisäksi sopivilla kohteilla on hyvä kysyntä vuoden ympäri. Tämä kannattaa hyödyntää viipymättä myös omissa metsissä.